Sunday, January 7, 2018

Plan Pendapatan SVD Deuscoin

Plan Pelaburan SVD Team


Secara umum, mereka yang membeli mata wang digital ini mengharapkan keuntungan dari kenaikan harga iaitu membeli pada waktu harga rendah dan menjualnya pada waktu harga mahal. Begitu juga dengan Deuscoin. Anda boleh membeli Deuscoin di Exchanger atau mana mana pemilik Deuscoin yang ingin menjual Deuscoin mereka dan menyimpannya di dalam wallet Deuscoin anda, apabila harga meningkat dan anda menjualnya semula untuk mendapatkan keuntungan. Tetapi dengan cara ini keutungan anda hanya akan berlaku sekali sahaja di mana.

Di dalam Plan pelaburan yang di kerangka oleh SVD Team, adalah dengan menyertai pakej pakej pelaburan yang di tawarkan oleh SVD Team. Melalui pakej ini, Deuscoin anda di jadikan sebagai modal pelaburan dan setiap bulan anda akan mendapat profit dari 1 - 10% setiap bulan dalam bentuk Deuscoin sehinggalah profit keseluruhan yang di terima mencapai 250% (termasuk modal 350%). Melalui pakej ini, anda akan mendapat 2 keuntungan iaitu :
1. Keuntungan dari segi kenaikan harga Deuscoin
2. Keuntungan dari segi pertambahan Deuscoin setiap bulan.

Pakej pakej pendaftaran yang di tawarkan oleh SVD Team adalah seperti di bawah :
1. Bronze (USD100 - USD999 mewakili nilai Deuscoin)
2. Silver (USD1000 - USD4999 mewakili nilai Deuscoin)
3. Gold (USD5000 - USD9999 mewakili nilai Deuscoin)
4. Platinum (USD10K dan ke atas mewakili nilai Deuscoin*)

Mewakili nilai Deuscoin = Pendaftaran menggunakan coin Deuscoin, bukan Bitcoin bukan USD.
Sekiranya sewaktu anda menyertai SVD Team, harga sedang naik, kuantiti deuscoin yang akan di jadikan modal akan berkurangan. Sekiranya sewaktu anda menyertai SVD Team, harga sedang menurun, kuantiti Deuscoin yang akan di jadikan modal akan bertambah.

Contoh modal USD10K.
Jika harga semasa Deuscoin pada paras USD1 = Kuantiti Deuscoin yang akan di jadikan modal di dalam pakej penyertaan anda adalah 10,000 coin Deuscoin
Jika harga semasa Deuscoin pada paras USD0.5 = Kuantiti Deuscoin yang akan di jadikan modal di dalam pakej penyertaan anda adalah 20,000 coin Deuscoin

Setiap bulan anda akan menerima 1% - 10% profit pelaburan atas kuantiti Deuscoin yang di jadikan modal tadi. Katakan profit semasa 5%.
Jika kuantiti 20,000 coin x 5% = 1000 coin
250% / 5% = 50 bulan (4 tahun++)
1000 x 50 = 50,000 coin
Katakan harga menjadi USD1.5 berbanding waktu beli USD0.5
70,000 x 1.5 = USD105K

Harga semasa Deuscoin sewaktu post ini di tulis adalah USD0.74/Deuscoin di Exchanger C-Cex


harga semasa mata wang digital Deuscoin

Di bawah adalah petikan profit SVD dalam Deuscoin

Profit keuntungan svd deuscoin

SVD Team Networking/Marketing Plan

Plan networking ini di buka kepada mereka yang berminat untuk membuat network di dalam SVD Team. Terdapat 2 plan pendapatan di dalam plan ini iaitu :
1. Referral Bonus
2. Pairing Bonus (Group Bonus)

Referral Bonus

Setiap keahlian baru yang di bawa masuk oleh anda, anda akan di berikan bonus penajaan sebanyak 10% daripada modal rakan baru tersebut dan di bayar dalam bentuk Deuscoin.

Contoh anda memperkenalkan rakan baru dengan modal USD1000, bonus penajaan anda adalah USD100. USD100 tersebut akan dibayar kepada anda dalam bentuk Deuscoin mengikut harga semasa.

Pairing Bonus

Pairing bonus di bayar berdasarkan group sale kumpulan (Group Bonus). Pairing bonus hanya layak untuk pemegang akaun Silver, Gold dan Platinum.

Pembahagian bonus pairing bergantung kepada pakej yang anda ambil, rujuk gambarajah di bawah

potensi mata wang digital Deuscoin SVD

Pada dasarnya setiap pakej kecuali pakej Bronze akan mendapat 5% untuk bonus pairing minima USD100 kiri & kanan.
Kelebihan pada pakej Gold dan Platinum adalah anda akan mendapat bonus Extra apabila mencapai Group Sale Target iaitu USD25K bagi pakej Gold dan 50K bagi pakej Platinum.

Lihat perbezaan pendapatan bagi pakej Silver, Gold dan platinum di bawah apabila anda mencapai Group Sale sebanyak USD50K kiri dan kanan.

potensi pendapatan mata wang digital Deuscoin SVD

Katakan group sale anda kiri dan kanan adalah USD135K, pembayaran bonus adalah seperti di bawah mengikut jadual di atas

potensi pendapatan keuntungan mata wang digital Deuscoin SVD


Apakah Harga Deuscoin Berpotensi Untuk Terus Naik?

Seperti yang telah saya ceritakan di atas bahawa harga satu satu coin di tentukan atas penawaran dan permintaan. Kurang penawaran tinggi permintaan, harga akan naik. Bitcoin mengambil tempoh masa sehingga 3 tahun untuk mencapai USD1 dari tiada nilai, pada hari ini, bitcoin menjadi menjadi rebutan setiap pemain mata wang digital ini walaupun tempoh transaksinya menjadi semakin lambat dan transaction fee menjadi semakin mahal. Ini kerana Bitcoin tetap ada permintaan.

Begitu juga dengan Deuscoin dan peranan SVD adalah untuk menaikkan harga Desucoin ini di pasaran dengan mewujudkan plan pelaburan dan plan Networking. Untuk mengurangkan penawaran atau bekalan Deuscoin di pasaran dan menaikkan permintaan. Banyak altcoin yang sudah memasuki pasaran lenyap kerana tiadanya permintaan. Di CMC ada lebih daripada 1000 altcoin dan yang menjadi sebutan hanya beberapa sahaja.

Tetapi bila satu satu program menggunakan kaedah networking atau MLM, ramai yang beranggapan ianya adalah Ponzi Scam. 

SVD bukan lah program atas program seperti program program MLM atau networking yang lain yang di penghujungnya akan lenyap. SVD semamgnya memilih Deuscoin sebagai coin untuk mereka naikkan harganya dan menjana keuntungan dari kenaikan harga tersebut seterusnya membuka peluang pelaburan kepada mereka yang berminat

Sekiranya SVD adalah Ponzi Scam, mereka tidak menerima modal pembayaran dalam bentuk Deuscoin tetapi mereka akan meminta bayaran dalam bentuk cash atau Bitcoin kerana Cash atau Bitcoin lebih bernilai dari Deuscoin pada waktu ini. Cukup tempoh mereka akan menghilangkan diri.

SVD menjana keuntungan bukan dari wang atau bitcoin para pelabur tetapi dari kenaikan harga Deuscoin itu sendiri. SVD adalah pemegang terbesar Deuscoin iaitu sebanyak 35% dari keseluruhan 100,000,000 coin yang di lepaskan.

35% daripada 100,000,000 coin adalah sebanyak 35,000,000 coin yang di beli sewaktu tempoh ICO pada harga USD0.02 per Deuscoin iaitu USD700K. Harga Deuscoin pernah melonjak ke paras USD0.7 per Deuscoin menjadikan nilai aset semasa SVD adalah sebanyak USD24,500,000


HARGA SEMASA MATA WANG DIGITAL dEUSCOIN svd


Bagaimana yang di katakan SVD membantu Deuscoin menaikkan harga di pasaran?
Iaitu dengan mengurangkan bekalan Deuscoin di pasaran dan meningkatkan permintaan. Inilah yang di namakan Ecosystem.

Mengurangkan bekalan / penawaran, meningkatkan permintaan.

Bagaimana dengan meweujudkan plan pelaburan SVD ini mampu mengurangkan penawaran dan meningkatkan permintaan Deuscoin?

Untuk menyertai plan pelaburan Deuscoin di SVD, individu tersebut perlu membuat pelaburan dalam bentuk Deuscoin, bukan Cash bukan Bitcoin. Pelabur perlu mendapatkan terlebih dahulu Deuscoin dan menyimpannya kepada pihak SVD. Dengan cara ini, bekalan Deuscoin akan berkurangan sedikit demi sedikit. Semakin ramai pelabur, semakin berkurang pernawaran, harga akan meningkat, secara tidak langsung permintaan akan bertambah.

Bagaimana untuk SVD terus meningkatkan permintaan Deuscoin di pasaran?
Jawapannya adalah melalui kaedah networking yang sememangnya antara kaedah terbaik dan terpantas dalam bidang pemasaran untuk menghasilkan sale. Di dalam plan networking ini, SVD hanya menawarkan bonus pairing kepada ahli yang ingin aktif membuat penajaan.
Tetapi dalam kebanyakan plan networking terutama yang menggunakan plan pairing, ianya akan berakhir dengan Overpaid kerana semakin lama semakin besar bonus yang perlu di bayar syarikat. Ini tidak berlaku di dalam SVD yang membyar dalam bentuk Deuscoin.plan pemasaran Deuscoion SVD

Normal MLM aset (money) flow


Palan pemasaran Deuscoin SVD

SVD aset (Deuscoin) flow

Apabila group sale semakin membesar ke bawah, bermakna permintaan terhadap Deuscoin semakin tinggi dan penawaran Deuscoin semakin berkurangan dan harga melonjak.

Apabila harga melonjak, jumlah kuantiti Deuscoin yang perlu SVD bayar kepada ahli semakin sedikit.

Contoh
1. Jika hari ini harga Deuscoin adalah USD0.7 per Deuscoin. Bonus pairing anda mencapai USD10KSVD perlu membayar desucoin sebanyak 14,285.7143 coin kepada anda.
2. Katakan harga Deuscoin mencapai USD1.50 per Deuscoin. Bonus pairing anda tetap di paras USD10K. SVD pada ketika ini hanya perlu membayar kepada anda sebanyak 6,666,66667 coin sahaja.

Anda nampak semakin besar kominiti Deuscoin, semakin kecil pembayaran yang perlu di buat oleh SVD tanpa mengurangkan nilai Deuscoin.

SVD tidak membayar bonus dan profit menggunakan Deuscoin milik anda yang disimpan kepada SVD. SVD membayar profit dan bonus pairing ini menggunakan aset Deuscoin mereka yang berjumlah 35,000,000 coin yang di beli sewaktu ICO sebelum ini. Tiada istilah rolling money disini.

Di penghujung tempoh pelaburan anda, kesemua modal Deuscoin anda tadi di pulangkan semula :)

Itulah peranan SVD dalam menaikkan nilai Deuscoin. Apabila Deuscoin mampu bergerak dengan sendirinya melalui permintaan di pasaran, harga Deuscoin akan meningkat dengan sendirinya. Apabila keadaan tersebut berlaku, selesai tugas SVD seperti mana yang berlaku kepada Bitcoin pada hari ini yang mana tanpa perlu di perkenalkan lagi, tetap akan ada permintaan kerana harganya yang terus meningkat walaupun masih ramai yang tidak tahu apa sebenarnya bitcoin dan apa ciri bitcoin itu sendiri.

menjana pendapatan keuntungan pelaburan dengan mata wang digital Deuscoin

Are You Investor?? This Is One Of Your Chance!!!
Are You Networker?? This Is Real Business!!!
Join The Team And Win Together!!


menjana pendapatan keuntungan pelaburan dengan mata wang digital Deuscoin

Hubungi kami untuk penerangan lebih detail dan temujanji
dan kami akan bongkarkan rahsia menjana keuntungan berlipat kali ganda di dalam SVD dengan kaedah "Apungan" untuk yang layak.